Gratis verzonden vanaf 150,- voor NL
Shipping to almost all the EU country's
Wacht even tot de pagina is geladen / please wait while the webpage is loading!
Leclerc Briant Millésime - 2016 - Champagne
Culinair:
- Terrine van ganzenlever met champagnegelei op smaak gebracht met steranijs en Sichuan-peper
- Rode mul gekookt op de huidzijde en geserveerd met auberginekaviaar
- Tataki rundvlees gemarineerd in limoensap, gember en sojasaus geserveerd met Chioggia biet en paarse aardappelchips
- Magret van eend met crème Dubarry, pesto en schuim van parmezaan en geraspte paarse bloemkool
- Steurravioli met rivierkreeft en basilicumbouillon in een schaaldieremulsie
- Snoekbaarsfilet met aardappelpuree en saffraansaus
- Geroosterde wilde tarbot en schaaldieren in boter
- Geroosterde duif, romige zoete aardappelen, gekonfijte venkel en seizoens champignons
- Suprême van gestoofde fazant met kool gevuld met flespompoen
- Gekarameliseerde geroosterde eend, met wilde bramen en knolselderij in peperkoek paneermeel