Gratis verzonden vanaf 150,- voor NL
Shipping to almost all the EU country's
Wacht even tot de pagina is geladen / please wait while the webpage is loading!
Château de Montifaud Cathérine Vallet
Château Montifaud werd in 1837 opgericht door Augustin Vallet. In 1874 distilleerde hij voor het eerst cognac maar voornamelijk voor het dorp Jarnac. De vraag steeg en in 1866 kreeg de familie toestemming op het Château op te richten. Inmiddels is de zesde generatie in het bedrijf aan het werk. De familie heeft 90 hac aan wijngaarden in de twee belangrijkste regio's van de cognac streek: de Grande Champagne en de Petit Champagne. De bodem bestaat hier vooral uit kalksteen wat een belangrijke rol speelt bij het maken van de Eaux de Vie's. Het maken van cognac bestaat uit verschillende fases waaronder produceren, distilleren en rijpen. Dit vakmanschap wordt van vader op zoon doorgegeven.
Deze Réserve Spéciale is op de markt gebracht ten ere van Catherine Vallet, de moeder van Laurent, de man die nu de distilleerderij runt.